Posada en escena d’una casa per facilitar la seva venda

Posada en escena d’una casa per facilitar la seva venda

L’assessorament d’un professional cobra sentit, en el moment de posar la nostra propietat en venda.

La qüestió és que es pot incrementar el valor d’un pis aconseguint a més reduir el temps de venda.

Com saber quina part d’aquesta informació m’ajudarà i quin em perjudicarà? El Home Staging és una d’aquestes eines que, ben treballat, té un efecte directe i immediat en els resultats que obtindràs a vendre el teu pis.

Us donarem una sèrie de pautes:

Despersonalitzar

Pintura

Cases i Pisos buits

Distribució

Olors

Resulta gairebé màgic veure com influeixen aquestes pautes en els compradors.

Millors fotografies.

Més del 80% de les teves visites veuran per primera vegada el teu pis a Internet.

Sembla important treballar perquè la primera impressió sigui bona. Es publiquen centenars de pisos al dia en els portals immobiliaris per la qual cosa atreure les mirades al teu anunci es converteix en quelcom imprescindible. La forma d’aconseguir-ho és a través de la fotografia i tenir l’habitatge preparada ajudarà al fotògraf a aconseguir fotos increïbles.

Més trucades

Després de dur a terme una posada en escena, un habitatge rep de mitjana un 25% més de trucades incrementat així les possibilitats de trobar el comprador adequat.

Millors visites

Després que el potencial comprador ha vist l’anunci a internet i decideix trucar, és moment de la visita. Serà en aquest moment en el qual podrem treure partit a tot el treball realitzat.  

Una experiència positiva ajudarà al fet que es decideixi per el teu pis i que la seva oferta sigui superior. Reduccions d’entre el 20% i el 40% en el temps de venda són totalment possibles. ¡Comprovat! El Home Staging ajuda a vendre un pis El Home Staging és una tècnica utilitzada des de fa molts anys i amb resultats contrastats. Professionals immobiliaris, hotels o apartaments turístics són alguns dels professionals que l’utilitzen per incrementar els resultats de les seves vendes. Per què no aprofitar tota aquesta experiència i fer-ho tu també? El millor lloc per Vendre teva Habitatge el 2019 Panot3

Conclusions

Com has pogut comprovar, no és que vendre un pis o una casa sigui una mica difícil. Es tracta de dur a terme cada un dels passos que t’he descrit de la millor manera i el més ràpid possible. La nostra forma de treballar ens permet dedicar molt de temps a cada habitatge que tenim en venda. Cada un de nosaltres gestiona un nombre limitat de propietats destinant una major quantitat de recursos a cada un. Si estàs venent el teu pis com a particular, o estàs treballant amb una agència i no veus resultats, contacta avui mateix amb Panot3 i veuràs la diferència.